moróro lanceert nieuwe vuurschaal en multifunctioneel buitenobject
13-09-2022

moróro lanceert nieuwe vuurschaal en multifunctioneel buitenobject

Vijf jaar na het succes van Rocco pakt het Belgische outdoorlabel moróro uit met een nieuwe vuurschaal en multifunctioneel buitenobject. Ook Tupa combineert vuur met bijkomende accessoires, zoals een ijsemmer en grill. Het verschil met Rocco zit in het design én in het formaat. Zo valt Tupa op met zijn bijzondere voetstel en herkenbare curves. Bovendien is deze nieuwkomer compacter, zodat ook design- en outdoorliefhebbers met kleinere tuinen, buitenruimtes of stadsterrassen het hele jaar door van een stijlvol en gezellig buitenleven kunnen genieten.

Tupa is de nieuwste telg in de zwarte, minimalistische outdoorfamilie van het Belgische outdoorlabel moróro. Het multifunctionele outdoormeubel kan je als vuurschaal gebruiken, maar ook omvormen tot tuintafel of champagnebar. De aluminium basis met vuurschaal in cortenstaal kan je optioneel aanvullen met verschillende accessoires, zoals een grill, een zwart, aluminium tafelblad en een tafelblad met ijsemmer. Ook een afdekplaat in cortenstaal met zwarte, aluminium handvaten hoort erbij.

Weldoordacht
Naast de details in cortenstaal, is Tupa volledig gemaakt uit aluminium. Resultaat: een roestvrij buitenobject dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Doordat de stelvoeten makkelijk regelbaar zijn, staat Tupa stabiel op elke ondergrond zonder krassen te maken. Bovendien laten weldoordachte openingen in het design de warmte optimaal circuleren en onderscheidt de vuurschaal zich door warmte efficiënt in het toestel te houden. Extra mooi: schuif je voeten onder het meubel en hou ze dankzij de gedempte temperatuur in het onderstel lekker warm.

Compact
Tupa komt er vijf jaar na Rocco, het eerste item uit de collectie van moróro dat meteen een schot in de roos was. De vuurschaal en multifunctioneel buitenobject veroverde de voorbije jaren de harten van outdoor- en designliefhebbers wereldwijd. Nieuwkomer Tupa verschilt in design en formaat. De verfijnde voet met herkenbare curves en het robuuste bovenstel zijn een onmiskenbare vertaling van het DNA van moróro. Bovendien is deze nieuwkomer met zijn hoogte van 40 centimeter en diameter van 115 centimeter compacter, waardoor hij ook mooi staat in kleinere tuinen, buitenruimtes en stadsterrassen. Tupa komt in moróro’s signatuurkleur zwart, maar kan je evengoed personaliseren met een RAL-kleur naar keuze.

Ontwerp: Tupa werd ontworpen door Hendrik Tack (bachelor Industrieel Productontwerpen, afgestudeerd aan Howest Kortrijk) in samenwerking met het moróro-team.

SAVVY x moróro: allround communicatie, branding en PR.
Lees hier meer over deze case.

Samenwerken? Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.