Joost Arijs

internationale pers & PR
Joost Arijs

Van zijn felbegeerde, kleurrijke makarons tot de minimalistische en al even kleurrijke kerstbuche in samenwerking met architect Glenn Sestig: voor patissier en chocolatier Joost Arijs draait alles om vernieuwing, pure ingrediënten en verfijnde smaken en texturen. Hij valt daarnaast op door de zorg en toewijding die hij van ambacht tot verpakking aan de dag legt. Het resultaat zijn heerlijke en knap vormgegeven zoetigheden waarmee wij graag de Belgische foodpers verrassen en verblijden.

Eind 2022 opende Joost Arijs bovendien ‘The Bakery’ in Gent. In zijn nieuwe bakkerij wil hij ambachtelijk brood en viennoiserie naar een hoger niveau tillen en de bakkerstiel anders benaderen. Denk strakke koffiekoeken met culinaire vullingen, een bewuste keuze voor desembrood, een zichtbaar bakkersatelier en een sluitingsdag op zondag. Voor de (interieur)architectuur nam de Gentse chocolatier het internationaal gerenommeerde Glenn Sestig Architects onder de arm. Arijs en Sestig vonden een match in de uitgepuurde en strakke, maar tegelijk warme en authentieke uitwerking van de bakkerij. Wij trokken met dit nieuws naar de Belgische en internationale pers en werden onder meer beloond met een coverstory in Sabato, het weekendmagazine van De Tijd.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info
.