Een bedrijfsmagazine maken, is voor de durvers:
je moet je ego loslaten om sterker te zijn.

Vul je elke pagina van jouw bedrijfsmagazine het liefste met bedrijfscases, technisch nieuws over innovaties, de voorstelling van nieuwe werknemers of een verslag over de nieuwjaarsreceptie? Geloof je ook in de mythe dat mensen geen magazines meer lézen? Moet je tot je grote ontgoocheling vaststellen dat jouw bedrijfsmagazine niet zoveel impact heeft? Jammer van de centen, niet?

We dagen je uit om het anders te doen. Beter.

Magazine

ga voor authenticiteit

Maak van jouw bedrijfsmagazine minder een ‘wij & waw show’ en ga liever in gesprek met jouw lezers. Door middel van de juiste content en een hedendaagse vormgeving geven wij aan bedrijfsmagazines zoveel mogelijk een échte magazine-insteek zodat lezers ze geloofwaardiger en sterker vinden, ze langer in huis houden en ze sharen met hun eigen netwerk. In deze complexe en snel veranderende wereld zoeken mensen houvast en smeken ze om authenticiteit. Een magazine kan dat bieden.

“De naar meerwaarde zoekende consument is niet meer geïnteresseerd in media die producten platvoers aanprijzen. ABSoluut magazine slaagt erin om op een geloofwaardige manier de onderliggende waarden van mijn bedrijf over te brengen.”

Anton Gonnissen, ABS Bouwteam
Magazine
Magazine

ijzersterke marketingtool

We leven ook in een digitale wereld. Print is niet dood – dat gaven we al mee – maar heeft wel zuurstof nodig. Een sterke link tussen offline en online is daarom essentieel. Bovendien bekijken we graag samen hoe we door middel van stijlvolle advertenties, sterke partnerships of slimme verdienmodellen op maat van het bedrijf, de investering kunnen verzachten.

Op die manier wordt jouw bedrijfsmagazine een sterke marketingtool waarmee je anno 2024 informeert, je profileert, mensen bindt en de klant van morgen binnenhaalt. En dat op een professionele, authentieke en duurzame manier.

gratis
magazinepakket

Ontvang gratis jouw magazinepakket en laat je inspireren.

Ontvang een gratis pakket
ABSoluut magazine
Magazine
Cores magazine
Magazine
Fourchette magazine
Magazine
bekijk de cases
Magazine

SAVVY is een PR-, content- en brandingbureau uit Roeselare. We zijn gespecialiseerd in architectuur, design en lifestyle // in het lanceren en uitbouwen van merken // in het creatief en strategisch begeleiden van merken en bedrijven bij de optimalisatie van hun communicatie // en in het maken van bedrijfsmagazines.

This website makes use of cookies to improve your user experience. By continuing to use this website, you are accepting our cookie policy. More info
.